Teater och KulturCamp 2022

Teater och KulturCamp 2022

Nu har vi öppnat för anmälningar för sommaren

Nu har vi öppnat för anmälningar för sommaren

KulturCamp 2022 – TEATER

 

På teaterlägret spelar vi teater och leker teaterlekar, improviserar och provar på olika uttryck och roller på ett lekfullt och roligt sätt. Vi jobbar med manus och avslutar lägret med en ny LasseMaja-föreställning där vi visar upp vad vi har gjort under lägret för de närmaste – detta sker på fredagen efter lunch.

Var: LasseMajas Kulturhus/TeaternsHus – Linköping. Snickaregatan 2. Linköping

Ålder: 8 – 10 år

När: V.26 & V.29 Kl. 10.00 – 16.00 V26 är fullbokat, men v29 finns fortfarande platser kvar

(Lunch ca 12.30-13.00) – Fredagen avslutas vid lunch.

Max. 14 st deltagare per läger

Kostnad: 1290Kr

Ålder: 11 – 14 år

När: V. 27, 28 & 30 Kl. 10.00 – 16.00 V27, 28 fullbokat

(Lunch ca 12.30-13.00) – Fredagen avslutas vid lunch.

Max. 10 st deltagare per läger

Kostnad: 1490Kr

Vi månar om största möjliga tillgänglighet för barns kulturutövande oavsett föräldrars inkomst och söker hålla kostnaderna nere – dock är vi medvetna om att kostnaderna för vissa hushåll kan vara påfrestande, för andra inte alls. För att underlätta deltagande tipsar vi om Kulturhusets stödfond ”Sven-Inges Minnesfond” där man kan söka subvention med upp till 400Kr per lägerdeltagare. Ansökan skickas till Info@globengruppen.se och märks ”Sven-Inges minnesfond”.

Anmälan: mejla kulturcamp_teater@lassemajaskulturhus.se

Vid anmälan skriv: Namn, personnummer, adress, telefon, Målsmans namn och kontaktuppgifter samt eventuella allergier. * Glöm inte ange vilken teatervecka ni önskar anmäla er till.

Huvudledare TEATER: KLARA BERGH

Hjälpledare: Meddelas inom kort.

 

Att ha med:

Ta med ”EGEN LUNCH” (efter tycke och smak) och vattenflaska att fylla på under dagen. Förmiddagsfrukt och eftermiddagsfika bjuder vi på. Kläder ”att röra sig i” samt mjuka bekväma skor är bra att ha.

Mobilpolicy

– Telefonerna lämnas på avsedd plats, i tyst eller avstängt läge när dagen börjar. Under lunchen får eleverna tillgång till mobil. Detta gäller OM inte annat överenskommes och behov finnes, alla lägerdeltagare under veckan. Vid behov av kontakt ringer man ledare Klara Bergh på telefon: 0722-697804

Tider

Dagen börjar kl. 10.00 – huset är öppet från 9.45. Dagens avslutas runt kl. 16.00. Fredagen avslutas med uppspel och är klart strax efter lunchtid.

Betalning

Sker i sin helhet senaste 30 dagar efter anmälan på PG 56 98 17 – 0.

Vi mejlar vi dig en faktura med betalning inom 30 dagar. 30% av fakturan är en bokningsavgift. Bokningsavgiften återbetalas inte vid en eventuell avbokning oavsett orsak. Vid sen avbokning, 7 dagar innan läger eller senare återbetalas ingenting.

Blir deltagare akut sjuk så försöker vi boka om platsen till annat läger, men vi kan inte garantera att det blir någon plats till dig under pågående säsong.

Om inte betalning är gjort kommer platsen omedelbart istället att erbjudas efter väntelista. Pengar återbetalas ej efter lägret startat.